خوردن سالم به معني مصرف مواد مغذي متراکم در مقادير مناسب از تمام گروه هاي مواد غذايي است.
مردم اغلب از يک رژيم غذايي به عنوان يک برنامه کاهش وزن خاص فکر مي کنم, اما رژيم غذايي است که به سادگي انواع و مقدار مواد غذايي که مي خوريم.
يک رژيم غذايي خوب بايد يک توازن از گروه هاي مختلف مواد غذايي شامل ، به عنوان هيچ گروه تنها مي تواند همه چيز ما را براي سلامت خوب نياز ارائه دهد.
با بيش از 2 از هر 3 بزرگسالان آمريکايي در حال حاضر اضافه وزن يا چاقي در نظر گرفته, عادات غذا خوردن سالم مهم تر از هميشه است.
اطلاعات زيادي در دسترس است که پيدا کردن يک گزينه مناسب مي تواند طاقت فرسا وجود دارد, اما چند تغيير ساده مي تواند يک رژيم غذايي سالم تر و کاهش خطر ابتلا به مشکلات متعدد پزشکي.
خوردن سالم چيست ؟
[رژيم غذايي متعادل خوردن سالم]
رژيم لاغري غذايي متعادل مرکزي به غذا خوردن سالم است.
داشتن يک رژيم غذايي متعادل به معناي انتخاب از هر پنج گروه اصلي مواد غذايي ، در مقادير مناسب است.
غلات کامل
نمونه هايي از غلات سبوس دار ارد درشت نان, پاستا, و غلات, که در آن هر کوئيک فيت دانه شامل جوانه و سبوس.
براي اطمينان از دانه غلات سبوس دار ، به دنبال کلمه "کل " يا "دانه کامل " در اطلاعات تغذيه اي در بسته بندي.
ميوه ها و سبزيجات
ميوه ها و سبزيجات سرشار از ويتامين ها ، مواد معدني و فيبر هستند. انتخاب انواع رنگ مي تواند کمک به حداکثر رساندن مصرف مواد مغذي.
انجمن قلب آمريکا توصيه مصرف 8 يا بيشتر وعده ميوه ها و سبزيجات روزانه. اين برابر است با حدود 4/5 فنجان در روز براي فرد به طور متوسط که حدود 2,000 کالري مصرف.
آبميوه هاي برچسب دار "100 درصد " بخشي از اين گروه غذايي محسوب مي شوند ، اما خوردن ميوه ها يا سبزيجات کامل بهتر است ، زيرا فيبر بيشتري را ارائه مي دهد.
تحقيقات نشان مي دهد که مصرف خوب از ميوه و سبزيجات مي تواند در برابر بيماري هاي قلبي محافظت, نوع 2 ديابت, و سرطان.
پروتئين
حياتي براي تعمير بافت در بدن, بسياري از غذاهاي غني از پروتئين همچنين حاوي سطوح بالايي از مواد معدني مانند آهن, منيزيم, و روي.
منابع عالي از پروتئين شامل گوشت, ماهي, و تخم مرغ. لوبيا, آجيل, quorn, و سويا گزينه هاي پروتئين براي کساني که در رژيم غذايي گياهي.
لبني
رژيم غذايي غني از کلسيم ترويج سلامت استخوان ها و دندان. محصولات لبني منابع خوبي از کلسيم هستند. شير کم چرب, ماست, و پنير توصيه مي شود.
چربي
چربي براي سلامت مغز مهم است, انرژي, جذب ويتامين هاي خاص, و براي پوست, مو, و سلامت مفاصل.
طراحي شده توسط پروژه Rubicon
چربي هاي اشباع در حال حاضر در کرم ، گوشت چرب ، و غذاهاي سرخ شده است. بيش از حد چربي اشباع شده مي تواند به بيماري هاي قلبي منجر شود.
چربي هاي غير اشباع موجود در آووکادو و ماهي هاي چرب هستند. آنها کمک به کاهش "بد " کلسترول در خون.
سازمان بهداشت جهاني (WHO) توصيه مي کنند که چربي هاي سالم را بايد کمتر از 30 درصد از کل کالري.
قند
قند به طور طبيعي در برخي از مواد غذايي رخ مي دهد, مانند ميوه, يا آنها را به عنوان يک شيرين کننده اضافه. بيش از حد قند مي تواند منجر به افزايش وزن, مشکلات قلبي, عدم تعادل قند خون, و ديگر مسائل مربوط به سلامت.
انجمن قلب آمريکا (AHA) توصيه محدود کردن شکر اضافه شده به 6 قاشق چاي خوري در روز يا کمتر براي ن, و 9 قاشق چاي خوري در روز براي مردان.
درباره این سایت